2019 Prenses Gelinlik Modelleri

Moda Eki 26, 2022 Yorum Yok

Prenses model gelinlikler 2019 yılında da trend modeller ortasında yer almaya devam etmektedir. Çağdaş görüşe sahip bayanların tercih ettiği modeller ortasında birinci sırada yer alan prenses model gelinlikler her genç kızın hayalinde yatmaya devam ediyor. Ünlü markaların 2018 2019 gelinlik modellerinin görücüye çıkması ile birlikte en çok merak ve ilgiyi üzerinde toplamaya başaran bu prenses modellerde her ne kadar İngiliz Prensesi Meghan tesiri ile sadelik ön plana çıksa da en çok ilgiyi taşlı ve Fransız dantelli modeller çekmeye devam ediyor.

2019 Taşlı Prenses Gelinlik Modelleri

Klasik renklerden sıyrılmayı kolaylaştıran taşlı prenses gelinlik modelleri geçtiğimiz yıl üzere 2019 yılına da damga vurmaya hazırlanıyor. Klasik beyaz rengin yanı sıra;

  • Mavi,
  • Pembe,
  • Kırmızı,
  • Sarı

Gibi renk tonlarına sahip modellerin yer aldığı taşlı modeller tüm dikkatleri üzerine çekmek isteyen gelin adaylarının gelinlik provalarında birinci gözdeleri olarak yer alıyor. Zarafet ve gösterişi bir ortada sunan bu modeller dantelli ve tüllü ayrıntılarla zenginleştirilebilirken Z-Straplez, düşük omuzlu ve koldan askılı seçenekler tercih edilebilmektedir. Göğüs dekoltesi, sırt dekoltesi yahut boğaz ayrıntılı olarak çeşitlendirilebilen bu modeller tesettürlü bayanlara yönelik olarak da tasarım seçeneklerini içerisinde barındırmaktadır. Seçilen modele nazaran taş uygulamalarının kullanımına dikkat edilmesi gereken taşlı prenses modellerde yapılacak bir yanılgı gelinliğin tüm ihtişamını kaybetmesine neden olabilmektedir.

2019 Fransız Dantelli Prenses Gelinlik Modelleri

Fransız dantelli prenses gelinlik modelleri Dünya’ca ünlü tasarımcıların 2019 yılı prenses modellerine verdikleri en hoş seçenekleri içermektedir. Zarafet ve kaliteyi bir ortada sunmayı başaran bu modeller tül yahut taş süslemelerle zenginleştirilebilmektedir. Dantelli modellerde straplez modeller ile birlikte;

  • M yaka,
  • Omuzdan askılı,
  • Uzun kollu

Gibi güçlü çeşitler mevcut olup her beden çizgisine ahenk sağlayacak modellerin yanı sıra tesettürlüler için özel hazırlanmış modellere de yer verilmektedir. Kullanacağınız dantel yoğunluğu ve taş kullanmanız halinde fiyatı değişebilen dantelli prenses modellerde tercih edeceğiniz modellerin dantel tipi ve kullanım formunun özgün olması nedeniyle gelinliğinizin kimse ile tıpkı olmayacağını aklınızdan çıkarmayarak birinci alternatifleriniz ortasında bu modellere yer verin.

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir