2019 Çift Alyans Trendleri

Moda Eki 26, 2022 Yorum Yok

Son moda çift alyans modelleri 2019 yılında çok daha hareketli modellerle ve iki farklı malzemenin birleşiminden yapılmış halde karşımıza çıkıyor. 2019 yılında çift alyans modelleri yüklü olarak desenler, taşlar ve yazılar üzere yüzüğe hareket katan ayrıntılarıyla dikkat çekiyor. Klasik bir kullanım olan taşın yüzüğün üst kısmında bulunması tasarımı 2019 yılında değişikliğe uğraşmıştır. Artık taşlar hem yüzüğün üst tarafında hem de yanlarında kullanılmaya başlandı.

2019 Yılında Farklı Alyans Dizaynlarına Sahip Olabilirsiniz

Sade dizaynlardan hoşlanan çiftler için 2019 yılında beyaz ve sarı renk yüklü olacak formda tırtıl kenarlı modeller ya da mozaik yapılı modeller ülkü olacak üzere gözüküyor. 2019 yılında sıkça karşılaşabileceğiniz bir başka model seçeneği ise sarmal dizaynlara sahip olacak. Sarmal dizaynlara sahip olan yüzüklerde bayanlar için alyans seçeneklerinde tek taşlı dizaynlarda yer alıyor.

Sade Dizaynları Sevenler İçin Alyans Modelleri

2019 alyans modelleri ortasında ne çok dikkat çekecek olanlardan biri ise kenarları taşlı olan modeller olacaktır. Bu modeller hem şık hem sade hem de dikkat cazip dizaynlarıyla tercih ediliyor. Farklı birçok renk seçeneğine sahip olan bu modellerin sırf kenar kısımlarında taş kullanılmaktadır. Bu tasarım ayrıntısı alyanslara ışıltı katıyor ama fazla da abartılı durmuyor. Bu sayede sade modelleri sevenler için hoş bir alternatif oluşturuyor. Alyans fiyatları 2019 yılında modellere ve sahip oldukları dizaynlara nazaran farklılık göstermektedir.

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir