Kiraz Sapı Çayı Zayıflatır Mı? Nasıl Demlenir? Yararları Nelerdir?

Güzellik Eki 27, 2022 Yorum Yok

Kiraz sapı çayı ile zayıflama yöntemi bedende biriken ödemle bir arada fazla kilolarınızdan da kurtulacaksınız. Bilhassa bayanların regl devirlerinden 3-5 gün evvel tüketilmesi önerilen kiraz sapı çayıyla bedeninizde biriken ödemler yok olacak. Kiraz sapını kendiniz kurutarak demleyebileceğiniz üzere piyasada bulunan kiraz sapı poşet çayı yahut hapları ile de birebir etkiyi yakalayabilirsiniz.

Kiraz Sapı Çayı Nasıl Hazırlanmalı?

Kiraz sapı nasıl demlenmeli sorusunun karşılığı hayli kolaydır. Tek yapmanız gereken şey daha evvelden kurutmuş olduğunuz kiraz saplarından bir avuç alıp 1 litre kaynamış suya eklemek. Yaklaşık 10 dakika demlenme kiraz sapı çayının hazır olması için kafidir. Aç karna içilmesi tavsiye edilen kiraz sapı çayını çok fazla tüketmemeye de ihtimam gösterin.

Kiraz Sapı Çayını Ne Kadar Tüketmeliyim?

Her şeyin fazlası ziyandır atasözünden de anlaşılacağı üzere kiraz sapı çayının çok tüketimi de faydadan çok ziyan verecektir.  Kanı sulandırarak bedende oluşan ödemin atılmasına yardımcı olan kiraz sapı çayı tansiyon düşürücü tesire sahiptir. Bundan ötürü bu çayı bir gün içerisinde en fazla 3 bardak tüketmeniz tavsiye edilmektedir. 3 hafta boyunca sistemli kullanım sonucunda bedeninizde gözle görülür değişiklikleri sizde fark edeceksiniz. Emziren annelerin ve gebelerin bu çayı günde 1-2 bardaktan fazla tüketmesi tavsiye edilmez.

Kiraz Sapı Çayı Mucizesi

Kiraz sapı mucizesi ile sağlıklı formda kilo vereceksiniz. Tanımını üstte paylaştığımız bu çayın kilo vermenin dışında birçok yararı da bulunmakta. Bunlar;

  • Özellikle regl devirlerinde bedende ki ödemi atarak sizi rahatlatır.
  • Sizi sakinleştirir.
  • Kanınızı temizleyerek anemiye yakalanma riskiniz azaltır.
  • Lifli yapısı sayesinde kabızlığa yeterli gelir.
  • Karaciğere yararı vardır.
  • Kolesterolü düşürerek istikrarlar.
  • Böbrek taşlarının bedenden atılımına yardımcı olur.
  • İdrar yollarını temizleyerek enfeksiyon oluşmasını maniler.

Yeşil Çay Diyeti Nedir, Nasıl Yapılır? Taylan Kümeli’den Tıklayın !

Yasemin Çayı Zayıflatır Mı? Süratli Kilo Verdirin Mi? Tıklayın !

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir