Bir Dargın Bir Barışık Mısınız

Aşk/İlişkiler Ağu 30, 2022 Yorum Yok

Bazen bazı insanlar kedi ile fare gibidirler. Teşbihte hata olmaz tabii.. O nedenle kedi ile fare benzetmesine bazı insanların alınmayacağını düşünüyoruz. Bu tip insanlar ne bir araya gelebilirler ne de ayrı yapabilirler. Kedi ile köpek nasıl hem çok eski bir düşmandır ama yan yana bulunmak zorundalardır. İşte bazı insanlar da aynen böyledir. Ne seninle ne de sensiz şarkısı onların hayatlarının arka fon müziğidir.  Böyle insanlar sizin olmasa da yakın çevrenizde muhakkak vardır. Bir bakarsınız dargınlar ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi barışık gezinirler. Şaşırmayın! Bu tip insanların sayısı hiç de az değil..

Sürekli Barışık Darılmak

Bazı çiftler ayrılırlar ama ayrılmayı bile beceremezler. Ayrıldıktan sonra acı çekerler ve bu acının üstesinden gelemedikleri için yeniden bir araya gelirler. Hatta bırakın yeniden barışıp bir ilişki yaşamaya başlamayı, 2-3 kere aynı kişi ile evlenen ve boşanan insanlar da bulunmaktadır.

Bazı çiftler hem birbirlerini çekerler hem de birbirlerinden yaka silkerler. Bu aslında bir kısırdöngüdür. Bunu çok sık yaşayan ve sürekli aynı şeyi yapan çiftler vardır. Bu tip durumlarda aslında çiftlerin alacağı psikiyatrik yardım onların karar vermelerine yardımcı olacaktır. Bu tip çiftlerin bir uzman yardımıyla terapi görmesi gerekmektedir. Ondan sonra tamam mı yoksa devam mı diye karar vermelidirler.

Aslında biten bir ilişki tam olarak bitirilemiyorsa ya tamamen bir araya gelinmeleri sağlanmalı ya da bu çiftin tamamen ayrılması sağlanmalıdır. Çift terapisi bu tip sorunların üstesinden gelmeleri konusunda kişilere yardımcı olmaktadır.

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir