Bebek Patik Örnekleri 2019

Anne/Çocuk, Aşk/İlişkiler, Cinsellik, Gebelik, Genel, Güzellik, Moda, Sağlıklı Yaşam Eki 26, 2022 Yorum Yok

Bebekler için patik modelleri yeni anne olanlar ve anne adayı olanlar için en çok merak edilen bahislerden bir adedidir. Soğuk havalarda bebeklerin ayaklarını sıcak tutacak tıpkı vakitte epeyce sempatik ve ilgi alımlı modeller 2019 yılında tanınan durumda. Bunun yanı sıra 2019 yılında annelerin kendi elleriyle ördüğü ve yaptığı patiklerin kullanımı da dikkat çekmektedir. Bebek patik üretimi tığ ile ve şiş ile yapılmakta ve üzerlerine eklenen şirin hayvan figürleri ya da çiçekler dikkat çekmektedir.

Bebek Patiklerinde 2019 Renk Tercihleri

Erkek bebek patik modelleri ve yapılışında tercih edilen mavi renk popülerliğini muhafazaya devam etmektedir. Lakin 2019 yılında alternatif renklerin tercih edildiği de görülüyor. Erkek bebekler için yeşil, bordo, lacivert üzere renkler seçilirken ikili renk kombinasyonları da tercih edilmektedir. 2019 yılında en çok tercih edilen modeller örgü modelleridir ve örgü modellerinde oluşturulabilecek farklı kombinasyonlar hayal gücü ile sonludur. 2019 yılında bebek patik modellerinde en çok tercih edilen örgü tipleri ise;

  • Selanik
  • Haroşa
  • Düz örgü
  • Tunus işi halinde sıralanabilmektedir.

2019 Yılı Trendi Bot Patiği Modelleri

Yapımları epeyce kolay olan ve sempatiklikleri ile herkesin beğenisini kazanan bot patik modelleri 2019 yılında en çok tercih edilen modeller ortasında yer almaktadır. Bot patik modelleri ortasında en tanınan olanlar ise benekli bot patik modelidir. En hoş modelleri satın alarak ya da kendiniz yaparak bebeğiniz için en hoş bot patik modellerine sahip olabilirsiniz. Üretimi kolay birçok farklı modele ulaşmanız mümkün olacaktır. Bebeğiniz için farklı modellere sahip bot patik modellerini örgü yardımı ile kolay kolay yapabilir, küçücük ayaklarını sıcak tutabilirsiniz.

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir